StoryEditor
Ostalonova pobjeda

Jugaši protutnjali Šapcem

Piše Tonči Vlašić
16. siječnja 2019. - 22:41
jug_mladost24-090119

Otvorili su Šabac i Jug CO drugi dio ligaškog dijela Triglav regionalne lige. Ostali će igrati u subotu, 19. siječnja. U tom prvom ogledu nastavka pobjednik Kupa Srbije dočekao je pobjednika Kupa Hrvatske, koji je četiri dana prije neočekivano kiksao u Beogradu protiv Crvene zvezde. Zbog toga je Šabac u redovima hrvatskog prvaka, te branitelja naslova najboljeg u Triglav regionalnoj ligi, shvaćen daleko ozbilnije, te se novo iznenađenje nije dogodilo.

Maro Joković nije igrao protiv Crvene zvezde, dok je zbog gripe otpao za utakmicu protiv Šapca Alexsandros Papanastasiou. Daniil Merkulov, Rus u sastavu Juga, dva puta je izašao kao pobjednik protiv Gojka Pijetlovića,vratara Šapca. Nakon što je Marko Janković postigao prvi pogodak za domaćina, i tominutu i 28 prije kraja prve četvrtine, Jugaši su ekspresno odgovorili s nova dva pogotka (Luka Lozina i Loren Fatović). U drugoj četvrtini dubrovačka momčad jeprvi put na plus četiri (6:2), u trećoj je otišla na plus sedam (11:4), a tunajveću prednost imala je još jednom u posljednjoj četvrtini (12:5).

U 11. kolu, 26. siječnja, Jug CO je gost lidera, HAVKMladost, koja je dobila svih osam utakmica, a koja u 10. kolu,19. siječnja, igra u Beogradu protiv Crvene zvezde. Jugaše prije puta u Zagreb čeka ogled s europskim prvakom Olympiacosom u Gružu u 7. kolu skupine 'B'.

Šabac – Jug CO 6:12

ŠABAC:G. Pijetlović (6 obrana), Eraković, Marković (1), Repanović, Toholj, Velkić,Ličanin, Lukić (1), Janković (3), Vučinić (1), Bolović, Ilić, Vukadinović,Vasović.
JUGCROATIA OSIGURANJE: Popadić (3 obrane), Macan (2), Fatović (3),Lončar, Joković
(1), Garcia (1), Lozina (1), Merkulov (2), Čulina, Raguž, Benić(2), Stahor, Jurišić, Perić. 

Igrač više: Šabac 2/1, Jug CO 10/2
Peterci:Šabac -, Jug CO -
Četvrtine:2:4, 1:2, 1:5, 2:1.

#JUG CO

Izdvojeno

06. srpanj 2020 05:59