StoryEditor
Ostalosportsko ime dalmacije

Izbor ‘Slobodne’ ulazi u završnu fazu, zadnji kupon u subotu

8. prosinca 2016. - 14:01
bur00

Priča s kuponima se bliži kraju, u subotu ćemo objaviti zadnji i onda pričekati do ponedjeljka, da vaši glasovi stignu na našu adresu kako bismo zbrojili koji sportaš ili kolektiv ima koliko glasova.

U konkurenciji najboljih sportašica Blanka Vlašić trenutno ima iznimno veliku podršku navijača, gotovo kao u svojim najboljim danima. Njezina “zvijezda” ne blijedi, a vjerujemo kako će splitska skakačica u vis izdržati, imati i sreće i što je najbitnije zdravlja, da se bori s visinama sve do 2020. godine i Olimpijskih igara u Tokiju. Volje ima, to nije upitno.

Naš čitatelj iz Splita Matko Čikeš baš je Blanki odlučio dati svoj glas u konkurenciji dalmatinskih sportašica, dok je po njemu najbolji sportaš jedriličar splitskog Mornara Tonči Stipanović.

Splitski morski vuk još uvijek nije okončao aktualnu sezonu, nakon što je jedrio na Bahamima na završnici “Star Sailor Legue” natjecanja u klasi Zvijezda, preko Toronta je sletio do Melbournea gdje sada nastupa na završnici Svjetskog kupa u svojoj klasi Laser u kojoj je na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru osvojio srebro kao prvo olimpijsko odličje za hrvatsko jedrenje u povijesti.

Slijedili su ga u stopu zadarski jedriličari Šime Fantela i Igor Marenić koji su u olimpijskom dvosjedu (klasa 470) otišli i skalinu iznad te se okitili zlatnim odličjem. I oni su se našli na listići našeg čitatelja Matka Čikeša...

Magdalena Mrčela, pak, drži kako je najbolji dalmatnski sportaš u prošloj godini bio Jugov vratar Marko Bijač koji je briljirao ne samo noseći kapicu dubrovačkog kluba, već i nastupajući pod bojama naše vaterpolske reprezentacije koja je osvojila olimpijsko srebro.

Najbolja ekipa po Magdaleni je splitska vaterpolska Suzuki Bura, a najbolja sportašica, kao i kod Matka, Blanka Vlašić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. studeni 2020 05:05