StoryEditor
Ostalopolicija traga za napadačima

Incident na parkingu: svjetski prvak zadobio višestruke prijelome kostiju lica

31. kolovoza 2017. - 12:58

Svjetski prvak na 800 m Francuz Pierre-Ambroise Bosse mora nenadno prekinuti sezonu nakon što je napadnut i ozlijeđen. Bosse je na svom profilu na Facebooku ispričao kako je u noći 26. kolovoza napadnut u Gujan-Mestrasu gdje se odmarao.

"Bio sam žrtva nasilnog napada. Tri su me osobe divljački napale", pojasnio je trkač koji je na svjetskom prvenstvu u Londonu s odličnim finišem u zadnjih 150 metara Francuskoj donio prvo zlato u toj disciplini.

S obzirom da ima "višestruke prijelome kostiju lica" Bosse mora prekinuti ovu sjajnu sezonu. Poruku na Facebooku završio je riječima: "Ja koji sam uvijek volio ljude, danas volim trojicu manje."

Policija je pokrenula istragu, prenosi portal Sudouest.fr prema kojem se incident dogodio u četiri sata ujutro na parkingu casina Gujan-Mestras.

Atletičar je proveo večer s prijateljima  kada ga je opkolila skupina obožavatelja koji su tražili da se fotografiraju s njim na što je on pristao, a onda je počelo naguravanje u kojem je Bosse zadobio udarce u lice. Napadači su pobjegli, a policija traga za njima.
 

Izdvojeno

13. srpanj 2020 10:50