StoryEditorOCM
Ostaloatrakcija

Imoćani su nam upali u oko zbog pune navijačke opreme, ali i frizure: ‘Došli smo ovdje iznenada, bez ikakvog plana i programa‘

17. prosinca 2022. - 16:12

Imoćanin Tino Vujević i supruga Antonija Slavonka upali su nam u oko zbog pune navijačke opreme, ali i zbog frizure. Tko kaže da se i s malo kose ne glavi ne može napraviti prava, atraktivna navijačka frizura.

Inače je Tino iz Imotskog, iz Druma, Antonija iz Donjeg Miholjca, ali žive i rade u Njemačkoj.

- Došli smo ovdje iznenada, bez ikakvog plana i programa. Nakon pobjede protiv Argentine u četvrtfinalu odlučili smo jednostavno, impulzivno doći u Katar. Kupili smo odmah ulaznice, otišao sam napraviti frizuru i stigli smo tu gdje smo već tjedan dana – objasnio nam je Tino.

A frizura, koliko je vremena na nju potrošeno?

- Trebalo je frizerki za izradu oko pola sata, već smo je i ranije radili – razjasnio je.

Znači vi ste iz mjesta Domagoja Vide? - pitali smo suprugu.

- Išli smo u istu školu, ali nismo ista generacija. U Miholjcu ga svi jako volimo, veliku je karijeru napravio, ali vjerojatno izbornik Zlatko Dalić jako dobro zna svoj posao i zašto nema više onakvu ulogu kao što je imao u Rusiji prije četiri godine – rekla je Antonija.

- Nadamo se da ćemo osvojiti broncu da to biti pravi oproštaj kapetana Luke Modrića od svjetskih prvenstava, oproštaj kakav zaslužuje – poželio je Tino.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2023 04:49