StoryEditor
Ostaloborilački spektakl

Hrvoje Znaor: Siguran sam kako će to biti pun pogodak

Piše PSD.
19. prosinca 2013. - 18:32
Siguran sam kako će to biti pun pogodak

Jučer je u splitskom hotelu Atrium predstavljen borilački spektakl koji bi se od 3. do 6. srpnja trebao održati u Splitu, te 5. i 6. rujna u Makarskoj. U sklopu Svjetskih borilačkih igara u Splitu bi se po prvi put trebala održati hrvatska MMA liga i to četvrtfinalni turnir, dok bi s početkom jeseni u Makarskoj bilo održano polufinale. O cijelom programu novinarima su govorili Matko Kuzmanić, direktor Cro Teama,  Hrvoje Znaor  sportski direktor turnira u Splitu i Makarskoj, Tonči Štulić, novi član hrvatskog Teama i koordinator turnira u Makarskoj, te Goran Husić, direktor Only Men Staffa i Hrvatske MMA lige i Tomislav Novosel, vlasniku MMA lige za Hrvatsku. 

– Siguran sam kako će to biti pun pogodak, svi znamo kako je Split vrhunski sportski grad, posebno kad su u pitanju borilački sportovi, siguran sam da će svim ljubiteljima ostati u sjećanju jer mogu kazati da takav događaj u Splitu nije bio. Moj je zadatak da to bude sportski napravljeno na vrhunskoj razini i ovim definitivno dižemo letvicu – dodao je Hrvoje Znaor.

– Obzirom da smo 2014. godine odlučili posjetiti nekoliko gradova, među njima smo odabrali Split i Makarska, dali im četvrtfinale i polufinale. Možemo reći da je splitski Pit Bull jedan od najtrofejnijh klubova koji nastupa u ligi i mislim da će publika moći podržati dobre borce koji rade zapažene rezultate – kazao je Goran Husić, dok je Tomislav Novosel uz napomenu da su za sezonu 2015. planirani kvalifikacijski turniri za ulazak u hrvatsku MMA ligu dodao: 

– Oduvijek su Dalmacija i Split znali pružiti podršku na takvim eventima. Hrvatska MMA lige je to prepoznala i odlučili smo nakon dvije sezone doći u Dalmaciju.

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 04:17