StoryEditor
Ostalonova pravila

Gledatelji će morati nositi maske na NFL stadionima: njujorški Jetsi i Giantsi, te Philadelphija Eaglesi će igrati pred praznim tribinama

Piše Hina
22. srpnja 2020. - 21:55
Trevor Hagan/AFP

Gledatelji koji će imati priliku uživo pratiti ovogodišnje utakmice američkog nogometa u NFL-u morat će nositi zaštitne maske, objavio je u srijedu glasnogovornik Nacionalne nogometne lige (NFL) Brian McCarthy.

Vijest nije iznenađujuća, jer je već prije nekoliko momčadi objavilo da će na njihovim stadionima maske biti obvezne za sve koji će se tamo naći.

Momčadi poput Green Bay Packersa, Los Angeles Ramsa, Atlanta Falconsa i Pittsburgh Steelersa se nadaju da će igrati pred ograničenim brojem gledatelja svoje domaće utakmice.

No, ima i onih koji su odlučili igrati bez prisustva gledatelja. Tako su New York Jetsi i New York Giantsi odlučili da će tribine stadiona MetLife biti prazne, a gledatelja neće biti ni na Lincoln Financial Fieldu, gdje svoje domaće utakmice igraju Philadelphia Eaglesi.

Vodstvo NFL-a se i dalje ponaša kao da će ova sezona početi u prvoj polovici rujna. No, s obzirom na to da se situacija s pandemijom bolesti Covid-19 u Sjedinjenim Američkim Državama ne stišava nego iz dana u dan broj novozaraženih raste, ne treba isključiti mogućnost odgađanja predviđenog početka ili čak i otkazivanja sezone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. rujan 2020 16:57