StoryEditor
Ostalouz rub bazena

Europski cilj 'gospara' dobro je poznat: Nema lako ćemo, kao prošli petak, nemamo niti jednu laganiju utakmicu

8. listopada 2019. - 14:36

Cilj Jugaša se zna - nastup na završnom turniru, Final 8, kod PRO Recca. Za to trebaju biti među četiri najbolja u skupini, dakle, četiri momčadi ostaviti iza svojih leđa. Put kroz skupinu je dug. Traje četrnaest kola. Počinje u Igalu večeras protiv hercegnovskog Jadrana, a završava 20. svibnja 2020. kad će isti suparnik doći u Gruž.

- Nemamo niti jednu laganiju utakmicu. Imamo jedno daleko putovanje u Kazan. Već prva utakmica kod hercegnovskog Jadrana je veliko iskušenje jer većina mladih igrača prvaka Crne Gore pokušava iskoristiti priliku te izboriti mjesto u reprezentaciji za Olimpijske igre. Spandau se pojačao. I prije je bio neugodan za svakog u Berlinu. Olympiacos i Barceloneta su na papiru favoriti skupine, Szolnok je opasan, pogotovo kod kuće. Splitski Jadran nas je dobio u Gružu prošle sezone. Da, bit će neizvjesno, i teško – naglasio je Toni Popadić, vratar Jug Adriatic osiguranja.

Zanimljivo, jugaši su u petak navečer, prije četiri dana, igrali protiv Jadran Carine kod kuće u Regionalnoj ligi. Bili su bolji s 9:6 nakon što je na poluvremenu rezultat bio 2:1 za goste. Jugov trener Vjeko Kobešćak nije bio pretjerano zadovoljan, ali ni nezadovoljan jer sve igrače na okupu ima tek od sredine rujna.

Utakmica počinje u 19 sati

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. veljača 2021 08:28