StoryEditor
Ostaloregionalna liga

Dramatična završnica na sinjskoj Trnovači: domaćin je u posljednjem napadu ostao bez bodova, Nik Jurišić je postigao zgoditak i pretvaranje za veliku feštu

Piše Mišo Gulić
9. svibnja 2022. - 16:18

Na krajnje dramatičan način ragbijaši Sinja su ostali bez pobjede u trećem kolu RRC lige. Gosti iz Zagreba su doslovno u posljednjem napadu poentirali i uzeli bodove. Zgoditak Grčića i pretvaranje Pavlovića na startu utakmice donijeli su Sinju prednost od 7:0, ali na odgovor gostiju iz Zagreba nije trebalo dugo čekati.

Nezadrživi Jurišić i Fišić režirali su preokret i svoju momčad odveli do prednosti od 14:7. No, ni Sinjani ostali dužni, Pavlović je donio poravnanje, a Grčić dvama zgoditcima osigurao prednost na poluvremenu (24:14). U nastavku su gosti bili bolji i brzo su zahvaljujući Fišiću i Jurišiću uhvatili egal (24:24).

Dvije kazne tada je realizirao Pavlović, Sinj je imao 30:24 i činilo se da brodi prema sigurnoj pobjedi. Na isteku vremena, u posljednjem napadu ZRS je pritisnuo Sinj, a najspretnijim se ponovno pokazao sjajni Jurišić koji postiže zgoditak i još uz to i pretvara za novi preokret i pobjedu ZRS-a 31:30.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2022 21:53