Sport Ostalo

Sportske igre mladih

Spektakularna završnica na splitskoj Rivi: Ponosan sam na sve koji su se natjecali i u ovom sudjelovali, posebno na pobjednike

Sportske igre mladih

Spektakularnom svečanošću održanoj na splitskoj Rivi sinoć su svečano zatvorene 23. Plazma Sportske igre mladih. Uz prisustvo mnogih mladih sportaša sudionika završnice Igara iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije, mnoštva uzvanika iz političkog, sportskog, estradnog, medijskog i svijeta ekonomije iz cijele regije, mnogo Splićana i njihovih gostiju te bogati glazbeno zabavni program u kojem su nastupali Mia Dimšić, Marko Tolja i Frajle spuštena je zavjesa na još jedno izdanje masovne manifestacije čija je alfa i omega od početka Zdravko Marić.

- Ponosan sam na sve koji su se natjecali i u ovom sudjelovali, posebno na pobjednike. Lijepo se večeras zabavite i vidimo se i dogodine – poručio je predsjednik Sportskih igara mladih Marić.

Ministarstvo unutarnjih poslova RH predstavilo je pritom na Rivi veliku akciju "Budi navijač, a ne razbijač". Igre je službeno zatvorio ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

- Čestitam vam djeco na tome što ste istinski zaljubljenici u sport, na druženju svih ovih dana. Proglašavam 23. izdanje Igara zatvorenim, a Zdravku čestitam na svemu što je napravio – poručio je Božinović uoči bogatog vatrometa.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo