Sport Ostalo

futsal

Fešta Makarana: Bajrušović dobio priznanje za najboljeg igrača, na utakmici je bio i izbornik Dalić

futsal

Igrači su izašli na teren kroz špalir mažoretkinja koje su za ovu prigodu došle iz Splita, kako je ovo Makaranima bila prva domaća utakmica u 2019. godini usput su gledateljima pokazali nagrade koje su dobili od ZŠU Makarske.

Duje Bajrušović kao najbolji sportaš grada, Teo Strunje najuspješniji trener, Joze Gudelj sportski je djelatnik godine, a Mate Vuković podigao je trofej za najbolju momčad 2018. godine.

Duje Bajrušović primio je još jedno priznanje i to za najboljeg igrača prošle godine u uzboru portala CROfutsal, a uručio mu ga je glavni urednik Jerko Šimac. Specijalni gost na utakmici bio je izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić. 

Dvoboj lidera i četvrtoplasiranoga sastava počeo je otvorenom igrom. Gledatelji su utihnuli u 6. minuti kada je Mataja preciznim udarcem savladao Baškovića i doveo Uspinjaču u vodstvo.

To međutim nije pokolebalo igrače Tea Strunje koji su nastavili sa napadima i nizanjem prigoda. Kako je kraj poluvremena bio sve bliži tako su igrači Novog Vremena povećavali pritisak na vrata Zagrebčana, a dvorani je proključala oduševljenjem kada su poravnali rezultat na 1:1.

Eduardo je sa lijevog boka snažnim udarcem zakucao loptu u rašlje nemoćnog Vukovića u 18. minuti. Novo vrijeme Apfel je potpuno preokrenulo rezultat u 20. minuti, slobodni udarac lukavo su izveli Lucas i Kazazić koji je udarcem sa desetak metara pospremio loptu u vrata gostiju. 

U nastavku kreće odlučujući udar domaćih koji su za samo dvije minute tri puta tresli mrežu gostiju. Kazazić je na dodavanje Musinova povećao na 3:1, u istoj minuti u strijelce se upisao i Babić, a potom i Lucas. 

 

Novo vrijeme Apfel  -  Uspinjača Gimka   8:3 (2:1)

Makarska - Dvorana na GSC. Gledatelja 900.

Suci: Marijan Šimatović i Josip Lulić (oba Gospić)

Strijelci: 0:1 Mataja (6), 1:1 Eduardo (18), 2:1 Kazazić (20), 3:1 Kazazić (24), 4:1 Babić (24), 5:1 Lucas (25), 6:1 Eduardo (26), 7:1 Babić (30), 7:2 Banek (36), 8:2 Nižetić (38), 8:3 Mataja (40).

Novo vrijeme Apfel: Bašković, Vuković, Lucas, Osredkar, Sokol, Bajrušović, Kazazić, Buljan, Musinov, Andrijašević, Nižetić, Eduardo, Babić, Herceg. 

Uspinjača Gimka: Vuković, Gudasić, Banek, Uremović, Toth, Jamičić, Mataja, Matković, Čirjak, Koturović, Duvančić, Ilčić. 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo