Sport Ostalo

DAJ ŠĆAP

'Huliganski upad' na biljarski teren: nećete vjerovati kako je reagirao peterostruki prvak

DAJ ŠĆAP

Nekako upade navijača na teren obaevezno vetujemo uz nogomet, rijetkom uz neki drugi sport. No ono što se dogodilo u Barnsleyu na English openu za vrijeme dvoboja između Ronnie O'Sullivana i Zhang Yonga ostat će zapamćeno u povijesti snookera.

Ronnie O'Sullivan odradio je odličan set pri vodstvu 3:1 kada mu je pred posljednje dvije kugle iz gledalište oko stola počela trčarati jedna žena. Kako je proščla pored osiguranja nije još nikome jasno, iako je zaštitar je pokušao udaljiti.

Gospođa s crvenom torbom nije se obazirala na upozorenja suca i zaštitara, ottrčala je svoj krug oko stola dok je Ronnie onako cool ubacio ružičastu kugli i na taj način potvrdio 4:1 pobjedu na Zhangom.

A onda je na iznenađenje svih O'Sullivan pružio štap i pružio je priliku da potvrdi pobjedu, ubaci crnu kuglu u rupu. Svi su zastali, dapače sve je bilo prema standardima snookera, no niti iz dva pokušaja žena nije uspjela ”potvrditi” partiju. No atmosfera je bila vesela.

Nakon neuspjeha žena se udaljila sa zaštitaorm, zaradila je pljesak na “otvorenoj sceni”, svi su se dobro zabavili, a priča je u vrlo kratkom vremenu obišla cijeli svijet.

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo