Sport Ostalo

PREŠLI SVE GRANICE

Šokantna najava MMA meča: ruski mediji dubrovačkog 'gladijatora' nazvali nacistom i ustaškim smećem

PREŠLI SVE GRANICE

Navikli smo na svakojaki folklor kada su u pitanju borilački sportovi, bombastične najave , izjave boraca ... No u svemu se mora imati i određena doza “dobrog ukusa”. A ono što su ruski novinari iz Novorossia Today napravili je nevjerojatno. Iz samo njima znanih razloga najavili su dubrovačkog borca Mara Peraka “nacistom i ustaškim smećem”.

Dvoboj između Mara Peraka i Nikite Krylova treba se održati 26. kolovoza u Donbass Areni, i dok su borci korektno davali svoje izjave, urednici i novinari Novorusije Today su malo izgubili busolu”.

- Šokiralo me, svakako. U najmanju ruku je nekorektno staviti takav naslov i sliku njihovog borca. Da mi je samo znati odakle su sve ovo izvukli. Niti jednom izjavom koju sam dao nisam ništa spominjao, pričao sam i pričam samo o meču. Ja sam sportaš, ništa me drugo ne zanima – ispričao nam je Maro Perak

Nakon ovakvog medijskog uvoda jasno mu je da ga na “gostujućem ringu” čeka vruća atmosfera, no to “gospara” Mara baš puno i ne zabrinjavam.

- Stalno se borim na gostujućim ringovima, neće to za mene biti nikakva nova situacija. Nakon početnog iznenađenja zbog ovakvih naslova samo sam dobio dodatnu motivaciju da tog momka junački istresem i ušutim žestoku publiku – priča nam Maro.

O svom protivniku ima dovoljno informacija, dobar je, ali ga ne brine puno.

- Odlično se osjećam, u odličnoj sam formi. Znam da Krylov tvrd borac, ali oj plan borbe je velo jednostavan. Kada se zatvore vrata kaveza cilj mi je dobiti meč nokautom i nemam namjeru prepustiti bodovnim sucima odluku – zaključio je Perak.

Nakon šokantne najave očekujemo odlične vijesti iz Donbassa, dubrovački "gladijator” spreman je na sportskom polju odnijeti pobjedu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo