Sport Ostalo

sutra finale

Poznati svi finalisti Torcida kupa, Hajduk.hr nije mogao bez Carrilla

sutra finale

Ovogodišnje izdanje Torcida kupa došlo je do pred sam kraj. U jučerašnjim polufinalnim susretima doznali smo tko će se boriti za naslove u konkurenciji mladih i veterana, a tko će u borbu za treće mjesto.

Prvi susret igrale su u veteranskoj konkurenciji momčadi Čistoće i Mikrofona, a pobjedu je potonjima donio Mate Šitum pogotkom minutu i pet sekundi prije kraja. Drugi susret bio je najveći mamac za publiku jer je igrala momčad Hajduk.hr. Izostanak Carrilla te trenera Nižića, Saida i Ercega pokazao se kao nenadoknadiv gubitak za Hajduk pa su Gogo i Toni slavili s visokih 3:0. Sve je bilo riješeno već u prvom poluvremenu jer su Gogo i Toni do 3:0 došli već nakon deset minuta igre.

Polufinala u konkurenciji mladih donijela su susrete Biberona i Rico Taxija te MNK Hercegovac i Fast food Popayja. Biberon je lakoćom do finala pobijedivši rezultatom 6:2, a puno više uzbuđenja bilo je u drugom polufinalu koje je riješeno tek nakon izvođenja šesteraca, a pobjeda je otišla ekipi MNK Hercegovac Visoko potkrovlje rezultatom 3:2.

U sutrašnjem programu na rasporedu su četiri natjecateljske i jedna revijalna utakmica. U borbi za treće mjesto u konkurenciji veterana igrat će Hajduk.hr protiv Čistoće, a pobjednika će odlučiti dvoboj Mikrofona protiv Goge i Tonija. U konkurenciji mladih za treće mjesto igraju Fast food Popay i Rico Taxi, a osvajača ovogodišnjeg Torcida kupa dat će susret između MNK Hercegovac i Biberona.

Podsjetimo, na sutrašnjem će finalu nakon tri  godine ponovno biti dodijeljeno Hajdučko srce, a revijalni susret će odigrati splitski vatrogasci protiv momčadi Firule 1967, koja već 50 godina drži mali balun živim u Splitu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo