Sport Ostalo

UZ RING

Srbin Radaković ogorčen što mu je Hrvat Trušček otkazao meč poručio: Mislim da se uplašio, ali neka skupi mu** i bude sportaš

UZ RING

Kako dođi na naslovnice medija. Jednostavnije je nego ikada, izvrijeđaš suprotnu stranu, malo jače riječi, pa još ako je i međunacionalni sukob u pitanju. I eto te. Slučaj je tako htio da je u svijetu borilačkih sportova Srbin Marko Radaković „izvisi“ za dogovoreni meč, što nije prvi put i događa se na puno višim razinama, a onda uputio žestoke kritike i uvrede Hrvatu Ivici Truščeku.

Ivica Terror Trušček dobio je priliku u Kninu boriti se na turniru Road to Pancrase kojeg je organizirao veliki Branko Tigar Cikatić i u kojoj je jedna od nagrada bila nastup u Japanu na priredbi legendarne Pancrase promocije. Trušček je slavio i poslao poruku Radakoviću u kojoj mu otkazuje dogovoreni dvoboj za početak rujna.

- Idem jeb ...u Japan. Road to Pancrase je uspješno završen. Da mi je netko rekao prije deset godina da ću ići u Japan, stjerao bih ga… Marko Radaković i Žarko Sekulić, oprostite dečki, ali ne mogu onda u Budvu 1.9.”, napisao je nakon 32. profesionalne pobjede Trušček.

Onda je uslijedio uzvrat Radakovića koji nije birao riječi.

- Kao što to vjerojatno znate, veliki Ivica Terror Trušček mi je ponovno otkazao meč. Drugi put u mjesec dana. Mogu reći da sam šokiran jer nisam čuo da je netko nekome otkazao dva puta meč u mjesec dana. Ovo je jako neprofesionalno i to sam najmanje očekivao od njega, čovjeka koji ima 60 profesionalnih mečeva. Neću reći neke stvari i suzdržat ću se od nekih izraza, ali mislim da se uplašio koliko god to glupo zvučalo – ispričao je Radaković za MMA novosti i još dodao kako bi Truščeku bilo dobro da „skupi muda i bude sportaš“

Eto te na naslovnicama, ali iskreno rečeno otkazi za ovakve priredbe po regiji kojih ima "na svakom koraku“ nisu ništa čudno. Možda kada bi borci malo gledali ozbiljnije shvatili bi da je jedna prilika za odlazak u Japan ili SAD važnije nego pedesetak mečeva u regiji „gdje se skupljaju muda“ bez bilo kakvog učinka.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo