Sport Ostalo

RANO SU POČELE

Djevojčice šokirale objavom na društvenim mrežama pa izbačene iz 'male lige' softballa

RANO SU POČELE

Natjecanja u mlađim dobnim kategorijama služe za razvijanja interesa prema sportu, prijateljstva, fair-playa .... Stoga je šokantna bila objava djevojčica iz Richmonda, starih između 12 i 14 godina koje su proslavljajući pobjedu nad Kirkland Americanom u svlačionici napravile sliku i objavile na Twitteru gdje suparnicama pokazuju „srednji prst“. 

S obzirom na starost ovih „sportašica“ vodstvo „male lige“ je promptno reagiralo i automatski ekipu Richmond Atlee izbacilo iz svih natjecanja. S obzirom na to da su „fajterice“ iz Richmonda suspendirane, njihovo mjesto u finalu „male lige“ dodijeljeno je Kirklandu.

Menadžer Richmond Atlee Scott Currie je odmah osudio objavu svojih „igračica“ kazavši da je to nedostatak sportske kulture i fair-playa, ali i da je sama slika izraz emocija te da možda i nije za težu kaznu. Trener Chris Mardigan je pak opravdao ovaj čin kao odgovor igračicama Kirklanda koje su i prije ovog susreta znale da je njihov klub organizator završnice te da su tijekom susreta na sve načine provocirale i tražile reakciju suparnica.

Pa reakciju su i dobile na kraju.

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo