StoryEditor
OstaloObitelj ne gubi nadu

Čini se da je i prije napuštao Švicarsku: Schumacher se liječi u Parizu, a njemački mediji otkrivaju senzaciju kad je u pitanju legenda 'oktanskog cirkusa'

Piše SN
11. rujna 2019. - 00:53

Michael Schumacher nalazi se u pariškoj bolnici, otkrio je Le Parisien, no njemački Bild otkriva da to nije novost, već da se to "dogodilo nekoliko puta", prenose Sportske novosti

Pod lažnim imenom prijavili su Nijemca, a kojeg su vozilom Hitne pomoći ženevskih registracija dovezli na odjel stalnog praćenja kardiovaskularne kirurgije. Nosila na kojima su ga unijeli u zgradu bila su prekrivena prekrivačem tamnoplave boje koji je potpuno prekrio njegovo lice i tijelo.

Naravno, nije izostalo jako osiguranje, a pratilo ga je desetak osoba.

- Nije prvi put da se to događa, već je nekoliko puta bio u Parizu. Svaki put išao je helikopterom u tajnoj operaciji tretmana matičnim stanicama - otkriva Bild.

A tamo ga liječi 69-godišnji profesor Philippe Menasche, a koji je specijalizirao liječenje matičnim stanicama i 2014. bio je prvi kirurg u svijetu koji je presadio tuđe matične stanice u srce pacijenta.

O stanju slavnog prvaka, koji je stradao na skijanju 2013. godine, malo toga se zna, no sudeći prema izjavama bivšeg menadžera Ferrarija Jeana Todta iz srpnja ove godine, ide nabolje, ali još ne može komunicirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 19:08