StoryEditor

Bez promjena u vrhu atletskog saveza

Piše PSD.
15. lipnja 2008. - 00:45

Izborna skupština u Hrvatskom atletskom savezu prošla je bez velikih iznenađenja i obrata. Kako i neće budući da je dosadašnja garnitura sasvim solidno obavljala svoj posao. Dosadašnji predsjednik Luciano Sušanj bio je jedini kandidat za čelo krovnog tijela naše atletike, stoga će istu dužnost obavljati i iduće četiri godine.

Dopredsjednicima Ivanu Veštiću i Dubravku Ižakoviću također je produžen mandat do 2012. godine, dok su na druga dva dopredsjednička mjesta umjesto Vladimira Mikuleca i Davora Vukmirića došli Branko Zorko i Fadilah Gracin.

- Izbori su protekli u formalnom tonu. Pored njih smo usvojili financijski plan za sljedeće četiri godine, pored toga smo dali i strateški plan do Londona i 2012. godine. S tim da smo se složili kako će od najveće važnosti za savez biti organiziranje Svjetskog atletskog kupa 2010. - izvjavio je član splitskog Poglavarstva zadužen za sport i prosvjetu, ujedno i novi-stari dopredsjednik HAS-a Ivan Veštić.

Najviše se promijenio sastav članova izvršnog odbora. Tako su ostali Marijan Hanžeković i Marinko Šipoš, a njihove nove kolege u IO-u su Verica Mance, Valdo Mikulec, spomenuti Vukmirić, te Ivica Smolčić. I njihovi mandati će trajati do olimpijske 2012. godine.

vlado ozretić

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 15:53