StoryEditor
Košarkabrođani gostuju u zadru, dvojac iz kafića na tribinama

Zadar: Dvije pobjede, tri punta i suspenzija

Piše PSD.
12. travnja 2008. - 14:00

Zadar se iz metropole vratio s dvije pobjede, pali su Zagreb i Dubrava, ali i činjenicom da su dvojica njihovih igrača, Pavle Marčinković i Marino Šarlija večer prije utakmice s Dubravom zaglavili u jednom zagrebačkom kafiću.

Marčinković je pritom zaradio udarac bocom po glavi što ga je stajalo tri punta! Ali će čini se, ‘ po glavi’ dobiti i od strane kluba.

- Obojica će biti drakonski kažnjeni jer su u neprimjereno vrijeme bili na neprimjerenom mjestu, što je neoprostivo. Oni su do daljnjega suspendirani, a konačnu odluku će donijeti Upravni odbor kluba i Disciplinska komisija – kazao je Giuseppe Giergia.

Marčinković je itekako svjestan, ne samo razbijene glave nego i svega što ga očekuje.

- Ispričavam se suigračima i klubu! Znam koliko sam pogriješio i na taj način kompromitirao klub - kazao je Pavle, koji o samom incidnetu nije želio zboriti.

Aco Petrović se također našao pogođenim.

- Mene je povrijedilo što nam nisu govorili istinu već su konstruirali priču, misleći da će se njihov noćni izlet tek tako zataškati, da bismo tek nakon poziva prema Hitnoj pomoći saznali što i kako je bilo. Ma, što ću dalje pričati - kratko će Aco.

Dok se u uredima bude raspravljalo o prekršaju mladih igrača, večeras će na parketu Zadar dočekati Svjetlost iz Slavonskog Broda.

Rezultatsku neizvjesnost ne bi trebalo očekivati, u igru će i Shammel Stallworth koji se posve oporavio od ozljede.

d. žura / epeha

Izdvojeno

15. kolovoz 2020 18:55