StoryEditor
Košarkafunkcioniraju

Splitski ‘žuti‘ krenuli s individualnim programom rada: Svi igrači su umreženi putem aplikacije tako da vidimo konkretne učinke rada

Piše PSD
19. ožujka 2020. - 20:49
Ante Čizmić/Hanza media

Naš stružni stožer na čelu s Ivicom Skelinom igračima je odaslao individualni program rada kojeg provodi kondicijski trener Zoran Donadić.

- Svi igrači su umreženi putem aplikacije tako da vidimo konkretne učinke rada. Nije to radi nekih provjera, oni su profesionalci i odradili bi sve zadano bez kontrole, ali na ovaj način potičemo i svojevrsno natjecanje među njima i osjećaj bliskosti što je vrlo važno u kolektivnom sportu. Konkretno, točno u 10 sati u četvrtak svi su krenuli sa zadanim treningom, i to na raznim lokacijama. Svatko je mogao birati gdje će raditi, a oni koji su bili na istoj lokaciji dobili su upute da budu na razdaljini između pet i deset metara. Ovako ćemo funkcionirati do daljnjega, odredili smo dvije vrste treninga, one koji se mogu odraditi u stambenom prostoru i one na otvorenom - pojasnio je Donadić način rada prve momčadi KK Splita.

#KK SPLIT

Izdvojeno

06. lipanj 2020 12:25