StoryEditor
Košarkaiznad obruča

Skupljaju 'mrvice' za posljednji dvoboj pred doigravanje u prvenstvu: Zadrani se više pripremaju za Skopje nego Šibenik

Piše Dražen Žura
20. travnja 2019. - 13:22
zadar_mzt2-170419

Skupljati "mrvice" nakon rspada u ogledu s MZT-om, zasigurno nije bilo nimalo lako treneru Anti Nazoru, ali ni igračima, jednako i klupskoj upravi. Valjalo sve to učiniti prije gostovanja na Baldekinu. Šibenik, znaju to Zadrani, uvijek i svagda traži sportski trijumf nad njima.

- Gledajući dno tablice i situaciju oko ispadanja, ali i gledajući vrh , zaista je svaki rasplet moguć. Moramo ući bez ikakvih kalkulacija s obzirom na mobilizaciju oko utakmice u Skopju i samu situaciju u kojoj se nalazimo u ABA ligi. Bilo što drugo odvelo bi nas na krivi trag. Utakmicu ćemo iskoristiti najprije kao trening za ono što nas čeka u Makedoniji i bez obzira na rasplet u hrvatskoj ligi, iako možemo biti i prvi, staviti to u drugi plan i više se pripremati za utakmicu u Skopju nego u Šibeniku – otvoreno će Nazor o dalmatinskom derbiju dvaju susjeda.

- Koliko god situacija bila teška treba pogledati istini u oči. U četvrtak smo imali dug sastanak. Oni su mobilizirani i sada treba pokušati sve, da to prenesemo i na teren – kazao je Nazor, ističući kako su igrači svjesni situacije u kojoj su se našli, prvenstveno u ABA ligi. Naglasio je i ovo: " Dišu kao jedan!"

Utakmica se igra u subotu s početkom u 18 sati.

#ZADAR#ŠIBENIK#PRVENSTVO HRVATSKE

Izdvojeno

06. srpanj 2020 11:00