StoryEditor
Košarkapremijer liga

Sinjani s Maliganima žele novu pobjedu: Domaće utakmice se ne smiju gubiti i stoga ćemo gristi u svakom duelu

Piše Mišo Gulić
9. studenog 2019. - 17:41

Alkar će u okviru sedmog kola prvoligaškog prvenstva na domaćem terenu odigrati važan susret protiv Dubrave Furnir, jednog od izravnih konkurenata u borbi za pozicije koje jamče opstanak u ligi.

Sinjska momčad nema pravo na domaći posrtaj, dakako, ako i dalje želi biti u poziciji da joj ne gori pod nogama. Serija od tri poraza (Škrljevo, Cibona, Zadar) dovoljan je razlog za potpunu igračku mobilizaciju, o čemu je dan uoči susreta govorio trener Alkara Damir Milačić:

- Očekujem pobjedu, ali valja biti realan i kazati da do nje neće biti lako doći. Dubrava je neugodan suparnik, omjer pobjeda i poraza neće reći koliko, jer ima nekoliko opasnih igrača, prvenstveno Hortmana, koji mogu zagorčati život svakom. Na nama je da iskoristimo domaći parket i snažan vjetar s tribine, jer domaće utakmice se ne smiju gubiti i stoga mogu najaviti da ćemo gristi u svakom duelu i bacati se na svaku loptu.

Alkar je s dvije prvenstvene pobjede ipak u nešto boljoj situaciji od zagrebačke košarkaške družine koja na kontu ima tek jednu i to ostvarenu na gostovanju protiv Škrljeva. Plus je i što su svi igrači na raspolaganju treneru, što je uvijek važna stavka. Spomenute momčadi u boj za nove bodove krenut će u subotu od 20 sati.

#ALKAR#DUBRAVA

Izdvojeno

07. srpanj 2020 09:28