StoryEditor
Košarkaatraktivna destinacija

Roko Leni Ukić iznenadio odabirom svog sljedećeg kluba: Jako dugo se obitelj prilagođavala meni, a sad već neko vrijeme ja više nisam prioritet

Piše SN
26. srpnja 2019. - 19:58

Kad je nedavno gostovao u Podcastu SN, Roko Ukić je ovako objasnio svoj košarkaški put posljednjih unazad 4-5 godina: - Jako dugo se obitelj prilagođavala meni, a sad već neko vrijeme ja više nisam prioritet.

I tako je Rokova nova odluka o tome gdje će nastaviti karijeru ponovo bila obiteljska. Antibes Sharks, klub iz grada na Azurnoj obali između Cannesa i Nice, grada u kojem ima sve potrebno za kćer Saru i sina Luku, novo je odredište bivšeg kapetana hrvatske reprezentacije.

Ukić je tamo potpisao dvogodišnji ugovor, a sljedeće sezone, koja će mu biti 20. u karijeri, prvi će put igrati drugoligašku košarku. Naime, Antibes je prije nekoliko mjeseci ispao iz Prve francuske lige, a sad se želi tamo ekspresno vratiti.

- Znam da je ovo korak prema mirovini, ali nakon što sam na stol stavio sve ponude, Antibes mi je bio najbolji izbor. Osim što će mi tako djeca moći nastaviti ići u američku školu, dobra je stvar i što će mi kćer nastaviti trenirati plivanje u klubu Alaina Bernarda - objasnio je Roko.

#ROKO LENI UKIĆ

Izdvojeno

06. srpanj 2020 15:40