StoryEditor
Košarkakao da dolazi real madrid

Na Baldekinu igra ‘groznica subotnje večeri: Dobro je što se stvorila euforija u gradu i što je košarka opet u prvom planu

28. rujna 2019. - 20:30

Košarkaški Šibenik trese groznica uoči subotnjeg početka nove sezone HT Premijer lige. Prvi razlog je simboličan, jer je tijekom ljeta klubu s Baldekina vraćeno legendarno ime - Šibenka. Drugi je razlog puno konkretniji. Nova uprava na čelu s predsjednikom Antom Burićem složila je vrlo konkurentnu momčad za hrvatske prilike. Sačuvali su lansjki kostur ekipe (Nakić, Šarić, Paić, Gulin, Vuko, Bašić, Mileković) i pridodali im iskusne playa Vladovića i centra Primorca. No, u smiraj prijelaznog roka dodatno su podgrijali ambicije šibenskog navijačkog puka angažmanima Crnogorca Dašića i Amerikanca Cobba.

- Dobro je što se stvorila euforija u gradu i što je košarka opet u prvom planu u Šibeniku - rekao je 36-godišnji Zadranin Jakov Vladović.

- Pripremamo se kao da nam stiže Real Madrid! Mislim da je to jedini ispravan pristup - poručio je trener Šibenke Miro Jurić najavljujući večerašnju premijeru s Hermes Analiticom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

17. rujan 2020 06:53