StoryEditor
Košarkapomoć splitskog tommyja

Mamić: Čast nam je što možemo sponzorski ući u košarkaški Zadar

Piše Ivica Gjergja
28. studenog 2017. - 21:28
tommy1-271117

U press centru na Višnjiku „odrađena" je „presica" na kojoj su direktor, KK Zadra, Željko Žilavec i direktor korporativnih komunikacija Tommy iz Splita, ujedno član Nadzornog odbora KK Zadra, Dario Mamić održali istu.

Naime, kao što je u uvodu kazao direktor Žilavec, prošlo je od njegovog postavljenja tri mjeseca i da mu je ovo prvo obraćanje javnosti sa jednom lijepom viješću, kako će danas potpisati sponzorski ugovor sa tvrtkom Tommy iz Splita. Voditelj programa Ante Župan dao je Žilavcu riječ, koji je kazao:

- Evo konkretna vijest je da imamo novog sponzora ide se prema finacijskoj konsolidaciji kluba za što smo uostalom i dovedeni da to napravimo. Nova uprava je počela to ostvarivati, istina trebati će vremena no u konačan uspjeh svi vjerujemo. Ovo danas sa Tomyem je u svjetlu te nove finacijske konsolidacije kluba te evo ovom prilikom pozdravljam našeg novog sponzora i člana Nadzornog odbora našeg kluba, Daria Mamića, koji vjeruju u nas. Sponzorstvo je potpisano za godinu dana, a nakon toga nadam se novom. KK Zadar će krenuti sa novim elanom i novim snagama u nove pobjede i osvajanja pa i titula. Za sada je to kadar kakvog imamo no nadam se da će biti i bolje - kazao je uz zahvalu Tommyu Žilavac.

Nakon njega riječ je uzeo Dario Mamić, direktor komparativnih komunikacija Tommya, kazavši:

- Lijepo vas u ime tvrtke Tommy sve pozdravljam i što svjedočite ovom lijepom događaju. Mogu odmah kazati da nam je čast što možemo ući u jedan ovakav poslovni sponzorski angažman sa KK Zadrom koji je sportski sinonim ovog grada, no nije samo to nego se radi o klubu sa velikom tradicijom sa povijesnim rezultatima i klubu koji je iznjedrio veliki broj košarkaških veličina. Moram napomenuti da je Tommy najveći donator Dalmatinskog sporta, mi smo sponzori velikih klubova u nogometu, a evo sada i u košarci, pa smatramo da pokazujemo jedan visoki stupanj društvene i socijalne odgovornosti i tim pomažemo i zajednicu u kojoj radimo i živimo. Nadam se da će ovaj naš doprinos i ovaj angažman kroz sponzorski ugovor sa KK Zadrom pridonijeti stabilizaciji kluba i da će doprinijeti konsolidaciji poslovanja organizacije kluba tako i finacijskoj, te time stvoriti bazu za sportsku revitalizacije velikog kluba kao što je Zadar i da će se početi vraćati na puteve stare slave - zaključio je Mamić.

Nakon toga prišlo se potpisivanju sponzorskog ugovora.

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 14:02