StoryEditor

Košarkaši Zadra posjetili centar za rehabilitaciju djece Zlatni cekin

Piše PSD.
8. svibnja 2008. - 19:20

Uoči prvenstvene utakmice 12. kola „A“-1 Lige za prvaka košarkaši Zadra su posjetili Zlatni cekin, ustanovu za rehabilitaciju djece s posebnim potrebama. Tijekom godine mnogi sportski klubovi dolaze u grad na lijevoj obali rijeke Save, ali niti jedan nije pokazao humanu gestu kao vodeća ekipa u košarkaškom PH kao što je to učinio Zadar.

Do posjeta Zadrana je došlo preko jedne zaposlenice u Zlatnom cekinu koja je rodom sa zadarskog područja. Naravno da su djeca bila oduševljena s visokim košarkašima te su im izveli prigodni program, a Zadrani su ih nagradili s poklon paketom i košarkaškom loptom s potpisima svih igrača.

Oduševljenje s djecom i njihovom izvedbom nije skrivao niti trener Zadra Aco Petrović, kao i s njihovim dolaskom fra. Ilija Jerković, ravnatelj Zlatnog cekina.

Zadrani koji osim što su vodeći u PH i veliki su favoriti za naslov državnog prvaka u Slavonskom Brodu su pokazali da osim što dobro igraju košarku, ne zaboravljaju na humanost te su svojim potezom pridobili veliki broj malih navijača koji će uz brodsku Svjetlost, od sada navijati i za: Zadar.

                                                                     Josip Šebalj/EPEHA

#KKZADAR

Izdvojeno

06. srpanj 2020 18:37