StoryEditor
Košarkachase center

Golden State Warriorsi predstavili svoje novo, veličanstveno zdanje: semafor se prostire na 900 kvadrata, a najskuplja sezonska ulaznica košta dva milijuna dolara

Piše PSD
27. kolovoza 2019. - 15:00

Golden State Warriorsi predstavili su svoju novu dvoranu Chase Center.

Cijena izgradnje kreće se oko miljardu dolara, a prema službenim informacijama dvorana može primiti 18.064 ljudi. Bit će smještena u San Franciscu, što je izazvalo negodovanje navijača, jer su Warriorsi od 1971. svoje utakmice igrali u Oaklandu.

No, s obzirom na to da su od 1962. do 1971. već bili u San Franciscu, ali i da je udaljenost između ta dva grada samo dvadesetak kilometara, ne sumnjamo da će Chase Center biti pun.

Dvorana izgleda fantastično, a najviše upada u oči semafor koji izgleda kao iz budućnosti, a prostire se na 900 metara kvadratnih.

Da bi klub opravdao ogromno ulaganje, ulaznice će, očekivano, imati cijenu od koje boli glava. Primjerice, za utakmicu protiv jedne od najlošijih momčadi NBA lige Phoenix Sunsa, cijena ulaznice za zadnji red iznosi 79 dolara.

Najskuplja sezonska ulaznica iznosi dva milijuna dolara, a daje vam pristup mjestima uz sam teren i svim VIP popratnim sadržajima. U prodaju ih je pušteno ukupno 32, a samo još dvije nisu pronašle svog vlasnika.

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 09:18