Sport Košarka

priopćenje

Zadrani traže sudačku ekspertizu i eventualne sankcije za suce

priopćenje

Kako je i najavio sportski direktor Branimir Longin, od strane kluba i službeno je zatražena ekspertiza suđenja određenih utakmica u sklopu HT Premijer lige i ovogodišnjeg Krešinog kupa.

Podsjetimo, u utakmici protiv Cibone odigranoj u polufinalu Kupa nekoliko je poteza sudaca ostalo neobjašnjeno kao što je nedavno bio slučaj i u utakmici odigranoj protiv KK Gorica.

“Poštovani,

Potaknuti događanjima na nekoliko zadnjih utakmica i našim razgovorima nakon kojih nismo vidjeli ni najmanji mogući pomak na bolje, javno Vas molim da zajednički pokušamo utvrditi neke činjenice vezano za suđenje i odnos sudačke organizacije prema našem klubu”, stoji u priopćenju KK Zadar.

Iz zadarskog kluba traže da se utvrdi činjenično stanje, a da se potom i javno objavi izvješće kontrolora za predmetne utakmice kao i eventualne sankcije za sudačku trojku s utakmica.

“Ukoliko se naknadnom analizom suđenja dokaže da je netko od sudaca oštetio naš klub zahtijevamo najveće moguće kazne i izuzeće tog ili tih sudaca s utakmica KK Zadra do kraja sezone”, stoji dalje u priopćenju.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Košarka