Sport Košarka

Nepopravljiv

Bivša NBA zvijezda i zet klana Kardashian opet u centru skandala: opijao se u noćnom klubu pa 'zakomio' na podu

Nepopravljiv

Prije dvije godine u Las Vegasu jedva se “izvukao”, drogirao se i opijao s prostitukama u bordelu zbog čega je završio u bolnici na intezivnoj njegi. No to nekadašnjoj NBA zvijezdi Lamaru Odomu nekadašnjem suprugu Khloe Kardashian nije bilo dovoljno upozorenje.

Iako su svi čekali vijest o pomirenju jer je Khloe bila uz krevet Lamaru u bolnici do toga nije došlo, a manje poznata sestra sreću je pronašla u vezi s centrom Clevelanda Tristanom Thompsonom.

Lamar Odom je pak nastavio po svome, potpuno izvan kontrole, na tulumima troši ogromne količne alkohola. Posljednje snimke pak dolaze iz noćčnog kluba u Los Angelesu gdje je Lamar trošio ogromne količine alkohola i to nekoliko sati, pokušao se ustati, ali je “zakomio” i srušio se na pod. U pomoć su mu priskočili tjelohranitelji koji su ga podigli.

Naravno PR služba koja bi trebala “uljepšati sliku” Lamara Odoma je izvjestila medije da se radilo o običnoj dehidraciji zbog napornih treninga, iako je u igračkoj mirovini pa nije jasno za što se tako naporno sprema, a i u noćnom klubu je bilo zagušljivo. Sve bi možda i prošlo, da Lamar nije i nekoliko večeri ranije imao sličan provod u striptiz baru gdje je trošio alkohol u ogromnim količinama i bacao novčanice na plesačice.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Košarka