Sport Košarka

Babo ostaje

Košarkaši se vratili doma; Simon: Vrijeme je za velike promjene

Babo ostaje

Nakon poraza od Rusije (78:101) i ispadanja s Europskog prvenstva u osmini finala hrvatska košarkaška reprezentacija vratila se u Hrvatsku.

Iako su na kladionici bili favoriti, hrvatski košarkaši ispali su od Rusa i medalja je nakon 22 godine ostala nedosanjani san.

Neki od igrača, točnije, onaj koji bi bio najzanimljiviji Dario Šarić nije bio raspoložen za razgovor s novinarima, izbornik Aco Petrović ponovio je da treba pričekati sastanak njega, predsjednika Stojka Vrankovića i predsjednika Stručnog savjeta Dina Rađe, koji će se dogoditi u četvrtak ili petak. Rađa je u Zračnoj luci Franjo Tuđman zatražio od medija nekoliko dana strpljenja, a najbolju izjavu iz Zračne luke Franjo Tuđman emitirao je Kruno Simon:

- Osjećaj je isti kao posljednjih pet godina. Pokušali smo, kao što smo pokušavali na posljednjih pet natjecanja, ali očito je da ne ide. Vrijeme je za velike promjene u reprezentaciji, vrijeme je da se svi igrači promijene.

"Što reći, sve se preokrenulo u 24 sata. Nisam ni ja spavao, ima puno upitnika. Mi nismo bili pravi", komentirao je hrvatski izbornik Petrović.

Najbolji igrač Hrvatske Bojan Bogdanović je otklonio sva nagađanja oko budućih nastupa za reprezentaciju:

"Ja sam tu i opet ću biti tu".

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Košarka