Sport Košarka

preokret u nlb-u

Zadrani izgubili zbog financijski puno izdašnije slovenske ponude

Zadar ipak neće dobiti domaćinstvo Final foura NLB lige, premda smo imali čvrsta uvjeravanja kako će Jazine dobiti prednost ispred Tivolija!? Zašto nisu?

- Nismo se mogli boriti protiv iznimno velike financijske ponude Ljubljane, uostalom, mnogi veliki sponzori dolaze iz Slovenije - kratko će, ali jasno Kristijan Magaš, predsjednik KK Zadar.

Ljubljana se u završnu priču uključila u posljednji trenutak, međutim, teško se oteti dojmu da su nakon razgovora sa zadarskom delegacijom radile i vruće telefonske linije . Jer, mnogima nije na ruku išla opcija sa Zadrom domaćinom. Zar trener Partizana Duško Vujošević nije javno kazao kako će pomoći Ciboni u zaustavljanju Zadra na puta k Euroligi!?

Računalo se, ako Zadar bude domaćin, da će imati veliku prigodu probiti se do finala i zgrabiti najmanje osam, odnosno petnaest poena! Čudno je u svemu da su čelnici NLB lige Radovan Lorbek i Roman Lisac otvoreno podcrtavali Jazine kao destinaciju na kojoj će se tražiti pobjednik ovosezonskog izdanja NLB lige.
Sad se spominje neutralnost Ljubljane, ali svi zaboravljaju da je u glavnom gradu Slovenije u drugom izdanju tada Goodyear lige bilo velikih nereda. Organizatori nisu uspjeli zadržati najezdu i divljanje navijača Crvene zvezde!

Svi su zaboravili da je isključivo razumijevanjem Zadrana došlo do nastavka utakmice, jer je prekid trajao gotovo sat vremena.

DRAŽEN ŽURA / EPEHA

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Košarka