StoryEditor

Zastupnik Hajdukova kadeta udario Vučevića nogom u leđa !

Piše PSD.
15. svibnja 2010. - 20:09

Goran Vučević, šef omladinske škole Hajduka, fizički je napadnut, nogom ga je udario jedan skrbnika mladih nogometaša ‘bijelih’, tko zna iz kakvog povoda i čime nezadovoljan, nezahvalno je špekulirati. Navodno radi se o Stipi Soldiću koji je skrbnik kadeta Špira Peričića.

Incident se dogodio, i to u Zagrebu, u hotelu Aristos gdje ‘bijeli’ redovito odsjedaju u posljednje vrijeme kad gostuju u metropoli. Zbilo se to pred mnogim očevicima, u hotelskom restoranu, pred djecom.

‘Bijeli’ su taman provodili vrijeme čekajući da odu put Maksimira na popodnevne okršaje protiv Dinama u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

Nije prvi put da se događaju slični izljevi nasilja roditelja/skrbnika spram sportskih trenera, a ovo je najnoviji slučaj među ‘bijelima’. Vijest se iz Zagreba, iz Hajdukova tabora brzo proširila. Očekuju se brze reakcije klupskih čelnika u smislu zaštite trenera.

Inače, Hajdukovi kadeti su odigrali 2:2 protiv Dinama, vodili su sa 2:1, ali su ‘modri’ u finišu izjednačili te su odgodili slavlje hajdukovaca. ‘Bijeli’ trebaju do kraja pobjede protiv Splita i Hrvatskog dragovoljca (obje u Poljudu) da bi osigurali naslov prvaka.

slaven alfirević

Seoskim lolama ne odgovara Goranov red

Bolest preambicioznih roditelja jedan je od ključnih problema sporta, ne samo u Hrvatskoj. Vise po ogradama, dobacuju trenerima, kreiraju klupsku politiku. Mnogi su i u važnim tijelima pojedinih klubova.

Pa donose i službene, važne odluke. Sve za sina ili kćer. Odnosno za sebe. Jer mahom je tu riječ o frustriranim sportskim otpacima koji su svoje komplekse ugasle sportske zvijezde koja nikad nije zasjala niti na seoskoj olimpijadi, kamoli negdje u Pekingu ili Londonu, odlučili izliječiti sinom ili kćerkom.

Vučević se od starta želio ograditi od roditelja, staviti ih na svoje mjesto. Ne mogu doći kad zažele, trebaju se najaviti. No, red kojega je uveo u Omladinski pogon očito ne leži svima.

pero smolčić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. rujan 2020 10:00