StoryEditor
HajdukKup snova

Za sada ništa od pomirenja: Kopić otišao sam do navijača, kapetan uvjeren da su igrači dali 'sve od sebe'

29. studenog 2017. - 22:56
tribina_osijek12-291117

Hajduk je prošao dalje u kupu, izborio važnu pobjedu za ostanak na sceni i na proljeće, to je bila kapitalna pobjeda da sezona ne ode utaman, kao što je lani otišla. Sad se kup može sanjati cijele zimske pauze.

Utakmicu su osim pobjede Hajduka označili i novi momenti u publici, odnosu navijača i igrača splitske momčadi. Ima li na tragu pomirenja, ako navijači nisu htjeli da im igrači dođu nakon pobjede? I stalno su im vikali "igrajte, pi..."!? I tijekom utakmice i nakon pobjede.

Kopić je išao do navijača, popričao s njima kod ograde, dok su igrači ostali na pola puta, pa onda kad su krenuli u svlačionice ispratilo ih je opet "igrajte pi...", bez obzira na pobjedu 3:1.

Hajdukov junak pobjede bio je Zoran Nižić:

- Ako sam prvi gol Osijeka "skuvo", onda sam se barem iskupio pobjedničkim golom za 2:1. Neka oni slobodno govore kako su oni igrali, a mi zabijali golove, jer dosad je uvijek bilo obrnuto. Mi bi igrali protiv njih, a oni davali golove. A ne bih se ni složio s tim da su oni previše igrali. Bili smo i mi dobri, pokazali karakter i dali sve od sebe.

Velika je želja vaša dignut pokal kao kapetan, na proljeće? - - - Je, korak smo bliže ka trofeju. Možemo se veseliti ovoj pobjedi i idemo jednu po jednu... Trener je dao nove zahtjeve i ideje i mi se stvarno trudimo sve to što bolje ispuniti!

Kako ste vi vidjeli odnos s navijačima, pregovore trenera Kopića, niste išli do ograde? Unatoč pobjedi navijači su i dalje nezadovoljni?

Ne bih to komentirao. Mislim da smo mi dali sve od sebe. Idemo dalje – kazao je kapetan Hajduka. U nove pobjede.

 

 

✌️ #samohajduk ❤️💙

A post shared by HNK Hajduk Split (@hnkhajduk) on

 

Izdvojeno

15. kolovoz 2020 10:05