StoryEditor
HajdukPala odluka

Za njega je polusezona završena: Posavec neće na operaciju, oporavljat će se konzervativnom metodom

27. studenog 2019. - 09:32

Josip Posavec neće na operaciju, nakon razmišljanja i obavljenog niza pregleda vratar Hajduka donio je odluku koja je razumljiva: oporavljat će se konzervativnom metodom, ma koliko god potraje.

Treba razumjeti takvu odluku jer nije ugodno ni kompliment da ti operativno čačkaju po kralježnici u predjelu vrata, još i neke pločice spominju, da zašarafe pomaknute diskove, ajme, malo je reći da je to delikatno područje.

A šanse za kvalitetan oporavak postoje i ovako. Pomalo. Vježbama.

Pa će Posavec raznim terapijama nastojati sanirati ozljedu koja mu onemogućuju da normalno okreće glavom i samim time kvalitetno - brani.

Možemo samo zamisliti koliko mu je bilo teško i nezgodno i bolno kad je Lovrić iz Gorice šutirao slobodnjake. Treba imat i mrvicu razumijevanja. Voli Joža bi sve to obranio reprezentativnom lakoćom, ali vrat mu je zaštukao. Šteta je uopće da je ozlijeđen ili nezaliječen na svu silu i pod mus išao na branku. Međutim, to je tako u životu profesionalca, nije sve med i mlijeko.

Mora se kvalitetno oporaviti, a rekosmo da razumijemo zbog čega je odabrana sporija, ali sigurnija varijanta.

Na Posavca će Hajduk u najbolju ruku pričekati do sredine siječnja kad počnu pripreme, a dotad Ljubiću – široko ti polje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. studeni 2020 00:10