StoryEditor
Hajdukstanite u red

Vruća roba na tržištu: Marija Vuškovića su pratili na prvenstvenom dvoboju u Puli, Hajduk za sada odbija ponude jer su preniske

24. travnja 2021. - 22:46
Matija Djanješić/Cropix

Prema pisanju talijanskih medija Hajduk je odbio pet milijuna eura od Celtica za transfer Marija Vuškovića. Talijanski novinar Nicolo Schira, na glasu kao insajder po pitanju transfera i njihovih pozadina, objavio je kako je splitski klub odbio škotskog velikana kojem su ove sezone nakon devet godina dominacije Glasgow Rangersi preoteli naslov prvaka.

Ujedno je naveo kako su za U21 reprezentativca Hrvatske zainteresirani i Torino te Napoli koji se raspitivao još u siječnju. Već neko vrijeme Vuškovića prate Verona, Udinese kao i engleski Watford (u vlasništvu je iste obitelji Pozzo kao i Udinese). Njihovi predstavnici bili su u Puli kada je Hajduk igrao s Istrom 1961.

Vušković je najskuplji eksponat u Hajdukovom prodajnom izlogu, a predsjednik kluba Lukša Jakobušić prije osam dana na skupštini je rekao kako su u siječnju odbili neke ponude čijom visinom nisu bili zadovoljni.

Celtic se prošlog ljeta interesirao i za Hajdukovog lijevog bočnog Davida Čolinu. Navodno su Škoti tada bili spremni platiti tri milijuna eura, a Hajduk je također tražio više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2021 01:29