StoryEditorOCM
Hajduksvečani ručak

Villarreal je ukazao Hajduku maksimalan respekt: domaćin je u punom sastavu ugostio Bijele, među njima je bio i nekadašnji španjolski reprezentativac

18. kolovoza 2022. - 15:57

Villarreal je ukazao Hajduku maksimalan respekt, na svakom koraku, o tome pričaju u taboru "bijeli" kako su naišli na izuzetnu pozornost svojih domaćina i to rado ističu.

Villarreal je priredio prije utakmice svečani službeni ručak s rukovodstvom Hajduka i na posebnom mjestu ugostio je delegaciju Bijelih, predsjednika Lukšu Jakobušića, sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa i Hajdukovu časnicu za odnose s UEFA Jelenu Mikačić.

image

Predsjednici Hajduka i Villareala

Sa strane Villarreala bilo je kompletno poslovodstvo, predsjednik Fernando Roig, te brojni članovi Upravnog odbora tog velikog kluba, "Žute podmornice" kako ih volimo zvati, te posebno  Marcos Antonio Senna koji danas obnaša funkciju ambasadora Villarreala, a inače je njihov poznati nogometaš. Senna je Brazilac rodom koji je igrao za španjolsku reprezentaciju, danas 46-godišnji uglednik i vršnjak Hajdukova predsjednika Jakobušića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2023 06:47