StoryEditor
Hajdukstatus quo

Umjesto dramatičnih odluka s Poljuda stiglo priopćenje: Očekujemo kako će trener Burić i njegova momčad već protiv Osijeka pokazati kako zaslužuju našu podršku

Piše PSD
4. studenog 2019. - 17:33

Na Poljuda vlada mir, prividan mir nakon svega što se događalo protekog tjedna. No Uprava Bijelih je odlučila malo "stati na balun", nema potrebe za naglim odlukama. Navijačkom je puku pak odaslano priopćenje sljedećeg sadržaja:

Svjesni smo opravdanog nezadovoljstva prikazanim igrama i rezultatima na gostujućim utakmicama ove sezone, kao i ispadanjem u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa te u 1. pretkolu Europske lige. Međutim, činjenica je i da je trener Damir Burić preuzeo momčad u delikatnom trenutku za Klub, a trenutno nakon 14 odigranih kola drži drugo mjesto na tablici, relativno blizu prvoplasiranom. 

No, to ne umanjuje dojam da prikazana igra u određenim utakmicama nije na razini onoga što svi želimo. Stoga, očekujemo kako će trener Burić i njegova momčad već u nedjelju protiv Osijeka pokazati kako zaslužuju našu podršku. 

Marin Brbić,

predsjednik Uprave HNK Hajduk

Izdvojeno

14. srpanj 2020 10:32