StoryEditorOCM
Hajdukglas naroda

Ukusi su svima slični: pogledajte tko je dobio najviše glasova u našoj anketi za najboljeg igrača susreta protiv Vitorije

5. kolovoza 2022. - 21:43

Hajduk je odigrao veličanstvenu utakmicu i razbio Vitoriju. Bijeli su bili bolja momčad tijekom gotovo cijelog susreta, a iako su u 61. minuti praktički iz ničega primili gol, nisu posustali te su ubrzo preokrenuli rezultat u svoju korist.

Strijelci za Hajduk bili su Emir Sahiti u 67., Dario Melnjak u 75. i Filip Krovinović u 87. minuti, ali oni nisu jedini kojima idu zasluge za veliku pobjedu nad Portugalcima. Svi igrači su dali svoj obol u najboljoj predstavi Hajduka u Europi u dugo vremena.

Zanimljivo je da su i ukusi navijača vrlo slični sa svim izvještajima, u našoj anketi gdje se moglo glasovati za trojicu igrača, a ponudili smo svih 15 koji su zaigrali najviše vam se svidio Filip Krovinović koji je dobio 30 posto glasova. Odmah do njega Marko Livaja (22 posto), potom Dario Melnjak (17 posto) Stipe Biuk (11 posto) i Emir Sahiti (8 posto).

Dakle strijelci uz dvojicu napadača, čarobnog Livaju i raspoloženog Biuka. Zanimljivo je da su u našoj anketi samo dva igrača (od njih 15) nisu dobila niti jedan glas, Jani Atanasov i David Čolina koji su u završnici ušli u igru, pa nisu niti imali veliku priliku za nametnuti se našim glasačima.

image

Poredak glasovanja čitatelja portala

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 12:55