StoryEditor
Hajdukriječ trenera

Tudor zadovoljan nakon pobjede u Puli: Bilo je teško, talijanski, međutim to je tako. Idemo i po treću pobjedu zaredom

Piše A. J.
12. lipnja 2020. - 01:01
Tom Dubravec/Arhiva/Hanza Media

Igor Tudor bio je sretan nakon pobjede svoje momčadi na gostovanju u Puli.

- Ja sam zadovoljan s obzirom na to da se stalno priča kako teško pobjeđujemo u gostima. Bilo je teško, talijanski, uz borbu do zadnje minute, međutim to je tako. Dominirali smo u prvom poluvremenu, vrtjeli strane i dovodili loptu do 20 metara od njihovog gola relativno lako. Nikada nije lako protiv ekipa koje su u niskom bloku naći prostore i međuprostore, pojedinac bi trebao napraviti neku razliku potezom ili šutom, ali dobro. Ovo je nova injekcija samopouzdanja i idemo zaokružiti treću pobjedu u nizu doma s Varaždinom - rekao je na početku trener Bijelih.

Vidjeli smo novog debitanta na terenu, Marija Čuića.

- Mario je bio super, ima dobar mentalitet i napravio je dosta dobrih stvari. Ja uvijek kažem ili jesi ili nisi, neibtno je imaš li 18 godina ili 25, ja uvijek svima kažem da im nije dovoljno da su samo mladi, jer dolaze novi mladi. Svi imaju priliku da se dokažu i veseli me njegova predstava.

Slijedi Varaždin...

- Novi trener, neke nove stvari. Nisam ih još pogledao, pogledat ću sad te dvije utakmice i pripremiti se. Fokusirat ćemo se na sebe, oni će vjerojatno biti u niskom bloku, idemo zaokružiti ove tri pobjede i uzeti devet bodova - zaključio je Tudor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2021 00:45