StoryEditor
Hajdukriječ trenera

Tudor nije izgubio optimizam nakon poraza od Gorice: I dalje je sve u našim rukama, idemo pobijediti Osijek

Piše V. B.
30. lipnja 2020. - 23:47
Ronald Goršić/Hanza Media

Nakon petog poraza u posljednjih osam utakmica Hajdukov trener Igor Tudor nije mogao biti zadovoljan:

- Bilo je previše izostanaka za ovu našu mladost protiv dobre, iskusne i organizirane Gorice. Čestitamo joj na pobjedi, a mi se okrećemo budućnosti. Treba se regenerirati i ekipirati. I dalje je sve u našim rukama. Idemo pobijediti Osijek.

S obzirom na velik broj izostanaka, Tudor je u Velikoj Gorici promijenio formaciju. Umjesto trojice u zadnjoj liniji, zaigrao je s četvoricom. Nije pomoglo.

- Puno je izostanaka i bilo je logično ići na četvoricu. Nije bila stvar sustava, jednostavno za ovu našu mladost to je bilo previše. Ovo im je lekcija. Bit će ih još puno. Trenutno nije bilo dovoljno kvalitete u toj mladosti. Treba nešto više za dobiti utakmicu – komentirao je Tudor i zaključio:

- Važno je pobijediti Osijek i ostati u utrci. Igramo doma, pet novih igrača će ući. To su igrači koji daju drugačiju težinu momčadi.

Njegov kolega na klupi Gorice Valdas Dambrauskas s ponosom je pričao o izvedbi svojih igrača:

- Ovo nam je bila jedna od najboljih utakmica. Pokazali smo hrabar mentalitet od prve minute, što je nužno kad igraš protiv momčadi kao što su Rijeka i Hajduk. Dominirali smo većim dijelom utakmice, pogotovo u prvom dijelu. Bio sam ponosan na momke. Gol na kraju poluvremena nije utjecao na našu igru u nastavku. To pokazuje koliko veliko srce i velik potencijal imaju ovi dečki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2021 03:40