Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Hajduksporna 15. minuta

Trener Gorice malo je negodovao: Čisti penal nije sviran za nas

Piše S. A.
18. kolovoza 2019. - 22:51

Sergej Jakirović, trener Gorice, ponešto je negodovao, u rukavicama:

- Prvo bih duboko udahnuo prije nego što nešto kažem...

Pa kad je udahnuo, duboko, kazao je:

- Čisti penal na Dvornekoviću za nas nije sviran u 15. minuti. S moje točke gledanja. Puno je sudac dao žutih kartona... Mi smo u drugom dijelu probali malo čvšće izać, Hajduk je dobro parirao čvrstinom i žestinom. Nakon isključenja Cherifa (Nidiayea, op. a.) i potom drugi gol Hajduka, bilo je jasno da je utakmica za nas gotova.

Lani ste dobijali komplimente, kao novaci, vidjela se čvrstina i ideja i večeras, pa sigurno imate veću ambiciju od lani kad ste bili peti?

- Sigurno da imamo ambicija, ali najprije je ambicija osigurat opstanak, što prije. Htjeli smo nešto uzeti i ovdje, u Poljudu, a ja se nadam da ćemo stalno biti i bolji.

Nešto ste popričali dolje s Dolčekom, na kraju?

- Čestitao sam mu, on je sjajan dečko i igrač i čeka ga karijera... On mi je samo rekao, treneru, ovakvo smo suđenje imali mi u Koprivnici!

Puno je kartona pokazao Vidulin?

- Kriterij je takav uzeo, a zakasnio je sa zviždukom, ono kad je došlo do gužve na kraju prvog dijela. Mi smo napravili dva-tri faula zaredom sve dok nije svirao, pa je to unijelo nervozu – otvoren je bio Jakirović.

Bit će zanimljivo vidjeti prosudbe jesu li na primjer Lovrić (džon prema Barryju), pa onda i Ndiaye u 45. minuti zaslužili izravne crvene kartone?! A i sami smo naveli, nedoumicu oko nedosuđenog penala iz 15. minute raščlanit će tv-ekspertiza.

#HAJDUK#NK GORICA#SERGEJ JAKIROVIć

Izdvojeno