StoryEditor
Hajdukrutinska pobjeda

Tramezzani: Zadovoljan sam s utakmicom, jer cijela igra i rezultat posljedica je duha s kojom moja momčad trenira

Piše S.A.
3. travnja 2021. - 17:13
Ronald Goršić /cropix

Paolo Tramezzani, trener Hajduka, bio je vrlo zadovoljan, ispričao je:

- Pokušali smo od samog početka kontrolirati utakmicu, igrali smo s velikom strpljivošću. Nastojali smo graditi posjed iz zadnje linije i pronaći prostor. Nakon što smo zabili gol, igrali smo s još većim samopouzdanjem. Zadovoljni smo, jer nije bilo lako nakon reprezentativne pauze. Također, Umut i Kačaniklić su nakon dugo vremena igrali od prve minute, a početak susreta je bio u 13 sati, tako da nije bilo lako i zaista sam sretan zbog igrača. Zadovoljan sam s utakmicom, jer cijela igra i rezultat posljedica je duha s kojom moja momčad trenira!

Nastavio je:

- Možemo još napredovati, posebno u fazi igre kad imamo loptu. Trebamo iskoristiti jednog od tri obrambena igrača, stopera, da stvorimo više prostora, brojčanu prednost u nadigravanju. Danas smo malo pokušali igrati na taj način, znamo da smo u dobrom trenutku, to me raduje, ali trebamo to na svakom treningu i na svakoj utakmici pokušati učiniti nešto više.

Što je rekao Marku Livaji poslije pogotka, pitali smo:

- A to ostaje između mene i Marka – nasmijao se.

O sljedećoj utakmici sa Slaven Belupom rekao je:

- Znamo da nema lakih utakmica, dobro znamo naš cilj i nema traženja izlika u tome da nismo spremni. Imamo vremena za pripremiti sljedeću utakmicu – rekao je Tramezzani rezolutno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. travanj 2021 17:14