StoryEditor
Hajdukblizu pobjede, ali..

Tramezzani: Šteta što zbog isključenja nismo zadržali kontrolu i postigli drugi pogodak. U derbiju ćemo dati sve da odigramo veliku utakmicu

Piše T.B.
20. travnja 2021. - 22:59
Željko Hajdinjak/Cropix

Paolo Tramezzani mogao je samo žaliti za propuštenim vodstvom i prilikom da dođe do sva tri boda u velikoj borbi za Europu.

- Vodili smo, kontrolirali stanje i imali priliku postići drugi pogodak. To je bio plan kojem smo težili i šteta je da nismo na taj način uspjeli završiti utakmicu - istaknuo je trener Hajduka.

- Tužni smo i razočarani jer nismo uspjeli utakmicu završiti sa 11 igrača. Siguran sam da smo ostali s 11 igrača da bi igrali naš nogomet. Puno smo koncentriraniji, manje bi morali mijenjati. Najviše mi je žao zbog toga.

Zaigrali su Skorup i Ševelj:

- Volim dati priliku mladim igračima. To su igrači koji imaju glad i koji su stasali s majicom Hajduka od rođenja. Danas su bili dobri obojica. Moraju nastaviti ovako. Ostvarili su svoj san, ali to je tek prvi korak. Moraju ih napraviti još puno.

O derbiju je kazao:

Znam što znači ta utakmica i kakvu važnost ima. Pripremit ćemo se dobro i napravit ćemo sve da ostvarimo dobar rezultat. Trebamo odigrati veliku utakmicu - zaključio je trener Hajduka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2021 05:06