StoryEditorOCM
Hajdukpročitajte objavu

Torcida se oglasila nakon što je Štimac ostao bez dionica Hajduka: ‘Igore, odj**i‘

Piše SPORT SD
30. ožujka 2023. - 14:14

U Zagrebu je danas održana usmena javna dražba na kojoj je ponuđeno 2.000 (0,37%) dionica Hajduka, koje su bile u rukama Igora Štimca, čija je imovina radi neplaćenih dugova ovršena.

Dionice je otkupila Udruga Naš Hajduka za 123.600 eura te je tako postala vlasnik 30,49% dionica Kluba.

Nakon toga se na svojoj službenoj Facebook stranici oglasila i Torcida, čije priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Neprijatelj Torcide, oličenje svega što nismo željeli da naš Klub bude i simbol vremena za koje smo čvrsto odlučili da se neće ponoviti, utjelovljenje svega protiv čega smo se gotovo dva desetljeća borili. Onaj koji je navijače nazivao razbojnicima i žicarima, blatio i vrijeđao, a pri tome se nije libio šurovati s raznim polusvijetom, od danas više nije njegov dioničar!

Od čekića na stolu 2005. godine do današnje javne dražbe na kojoj smo kupili 2000 (0,37 %) dionica za 123.600 eura s kojima smo stigli do 30,49 % dionica Kluba vodilo nas je srce i vjera u Hajduk koji je pošten, transparentan i članski klub odnosno sve ono što kokošari, kriminalci, političari, mutikaše i njihova svita nisu željeli da bude.

Nismo odustali od svoga Kluba niti smo ga pustili strvinarima. Naše su namjere oduvijek iskrene i časne, s jedinim ciljem: uspješni Hajduk u rukama onih koji ga najviše vole - njegovih navijača.

O tvojim namjerama i ciljevima najviše govore poslovni “uspjesi”, ortaci i tvoji glasnogovornici, pa ti jedino možemo ponoviti: Igore, odj**i!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 19:55