StoryEditor
HajdukPOTRAGA ZA TRENEROM

Tko umjesto Mistera? Ako je Gomes Hajduku preskup u igri još i Španjolac, Šveđanin, ali i jedno domaće ime!

28. svibnja 2021. - 08:00

Trener je otišao, smijenjen je i - živio novi trener! No, nisu ga još objavili u Poljudu, odmah se pojavila informacija o kombinacijama s novim kormilarima, ali ništa nije potvrđeno i potraga počinje.

No, ništa još nije provjereno do kraja.

Kao u pantomimi o filmu, kad pogađate, jedna riječ, dvije riječi, domaći trener, strani trener?

- Imaju oni novoga trenera, domaćeg, samo ne znam kojega?!

- Ma nemaš pojma, stranac je – otprilike se vode razgovori još otkako je u subotu nakon susreta s Lokomotivom izostala potvrda da bi Paolo Tramezzani ostao i dalje.

Sad, kad je Tramezzani bivši, kombinacije dobijaju na snazi.

Prvo ime koje se spominje uz vijest o odlasku Tramezzanija jest – Portugalac.

Prvi favorit je Jose Manuel Gomes, 50-godišnji stručnjak koji je radio u Maritimu, Almeriji, Readingu, a imao je i uspješnu epizodu u Saudijskoj Arabiji, bio u Grčkoj, bio u Mađarskoj, u Videotonu mu je svojedobno pomoćnik bio Joan Carrillo, sezonu i pol, nakon što je to Carrillo bio i Paulu Sousi.

Navodno su se „bijeli” s rečenim Gomesom sastali u – Zagrebu, moguće je da su takve informacije stigle i do samog Tramezzanija, da se sastaju s drugim trenerima dok je on još „u sedlu”, možda je zbog toga i odjenuo onaj famozni, iritirajući Adidas, to je zasad nejasno.

Kako god, traži se novi trener, s Gomesom na pregovorima, ali je navodno - skup.

I putokaz, ima još stranih trenera na lageru Nikoličiusa, Španjolac, Šveđanin...

Logično bi bilo da nakon promjene Tramezzanija objave novoga, sigurno ga imaju u glavi, ali ako ćemo pošteno sad ne moraju ni žuriti. Imaju vremena odabirati.

Svjedoci smo vrtuljka trenera po nogometnim meridijanima, nije uvijek izvjesno da u istom danu nakon smjene objave i novoga.

Od domaćeg kadra mnogo se spominje Goran Sablić, ali on kao da je usmjeren na Hajdukove klubove satelite u novoj sezoni, na Koper ili Posušje.

Pomalo.

item - id = 1101814
related id = 0 -> 1137274
related id = 1 -> 1137233
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2021 09:14