StoryEditor
Hajduk‘tebi pripadam‘

Tjedan proslave Hajdukovog 109. rođendana: navijači organiziraju više od 40 akcija učlanjivanja diljem Hrvatske i šire

Piše PSD
7. veljače 2020. - 19:25
Paun Paunović/Arhiva/Hanza Media

Tjedan proslave Hajdukovog 109. rođendana počeo je kvizom „Pod bijelim barjakom“, a za nastavak će se pobrinuti navijači koji će organizirati više od 40 akcija učlanjivanja po cijeloj Hrvatskoj i šire. Hajduk trenutno broji više od 15.000 članova, ali u rođendanskom mjesecu se očekuje da će još nekoliko tisuća članova iskazati svoju pripadnost Hajduku, stoji u priopćenju Udruge Naš Hajduk kojim su najavili te akcije.

– Akcija Pripadaj za rođendan se pokazala kao pun pogodak, a čim smo kontaktirali DPH – ove i kvartovske ekipe preko 40 ih se odmah javilo da i oni žele organizirati akciju učlanjivanja u svom gradu, mjestu i kvartu. Zato se može kazati da je svim navijačima Hajduka rođendan i 13.2., rekli su iz Odjela za članstvo Hajduka.

Prvi vikend učlanjivanja počet će u petak navečer u Tučepima te u Pakoštanima gdje se organizira i Noć Hajduka. U subotu se može učlaniti u Obrovcu, Sinju, Zagvozdu, Jönköpingu, Travniku, Ćeralijama, Đakovu i Voćinu u Slavoniji. Nedjelju će obilježiti velika akcija učlanjivanja na Kmanu, a ostala mjesta u kojima se možete učlaniti su Trilj, Konjevrate, Hannover, Đulovac, Gradina, Grubišno Polje i Cerna u Slavoniji.

– Osamnaest akcija učlanjivanja u tri dana pokazuju da Hajduku pripada cijela Hrvatska, a za sljedeći vikend najavljene su i nove akcije stoga pozivamo sve one koji žele organizirati akciju učlanjivanja da se jave Odjelu za članstvo Hajduka, a ako se žele učlaniti da provjere gdje se najbliže mogu učlaniti, poručili su iz Odjela za članstvo Hajduka.

Izdvojeno

11. srpanj 2020 05:06