StoryEditor
Hajdukpresudno razdoblje

Talijanski novinar izravno postavio pitanje Nikoli Kaliniću oko ostanka u Veroni: odgovor hrvatskog napadača je više nego zanimljiv

Piše PSD.
23. siječnja 2022. - 13:15

Glavna tema za sve navijače Hajduka je dolazak Nikole Kalinića, ta vatra stalno tinja, nada se ne gasi da bi do kraja prijelaznog roka Solinjanin se mogao vratiti na Poljud. To pitanje lebdi u zraku, sada već zanima i talijanske medije je i Kalinić odigrao svoju epizodu u Veroni.

- Ništa još ne znam u ovom trenutku, vidjet ćemo – zagonetno je odgovorio Kalinić.

Pita se nešto  Veronu, ugovor  vrijedi do kraja sezone i Kalinić može u Hajduk  samo sporszumnim raskidom ugovora.  U Italiji su sada dva tjedna stanke, vrijeme je to u ojem će se promiješati mnoge karte. Za sada sve stoji kao i prije. Jedan od problema je i činjenica da Igoru Tudoru treba napadač, može li ga Verona naći u ovom trenutku pa da se i sama zahvali Kaliniću?

- Dva mjeseca nisam igrao zbog ozljede, sretan sam zbog pogotka, ali još više radi našeg pristupa. Bili smo živi cijelu utakmicu, od početka do kraja. Igramo s velikim voljnim momentom, željom za pobjedom. U svakoj utakmici hoćemo pružiti maksimum i pobijediti. Zaslužili smo i protiv Bologne pobjedu, jer smo cijelu utakmicu imali takav pristup – kazao je Kalinić za talijanske medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2022 12:16