StoryEditorOCM
Hajdukprebukirano

Sutra počinje prodaja ulaznica za Šibenik: pravo na kupnju do kraja sezone imat će isključivo članovi Kluba

15. siječnja 2023. - 18:16

U ponedjeljak 16. siječnja s početkom u 10 sati započinje prodaja ulaznica za prvu službenu utakmicu Bijelih u novoj 2023. godini. Hajdukovci, pod vodstvom novog trenera Ivana Leke, na Poljudu dočekuju momčad Šibenika u 18. kolu SuperSport HNL. Susret se igra u nedjelju 22. siječnja s početkom u 15 sati. 

Pravo na kupnju ulaznica za domaće utakmice, od ovog susreta, pa sve do kraja aktualne natjecateljske sezone imat će isključivo članovi Kluba (bez opcije slobodne prodaje zadnji dan) kojih je u ovom trenutku preko nevjerojatnih 35 tisuća (što već prelazi puni kapacitet Poljuda!) u samo 16 dana nove kalendarske godine. 

S obzirom na to da je tribina Sjever za ovu utakmicu zatvorena za gledatelje, svi pretplatnici sa tribine Sjever koji imaju važeću sezonsku pretplatu za aktualnu sezonu, mogu ući na tribinu Istok uz predočenje sezonske pretplate (nije potrebno preuzeti zamjensku ulaznicu) na bilo koji sektor/ulaz. 

Broj pretplatnika u ovom trenutku prelazi brojku od 12.400, a ukupan broj korisnika sezonske ulaznice na sjevernoj i istočnoj tribini je oko 10.000 tako da je broj dostupnih mjesta za ISTOK ograničen. U trenutku kada se rasproda istočna tribina, zaustavlja se prodaja pretplata za Sjever i Istok sve do završetka susreta sa Šibenikom.

Počinje prodaja polusezonskih pretplata

U ponedjeljak 16. siječnja od 10 sati započinje prodaja polusezonskih pretplata za domaće utakmice Hajduka u sezoni 2022/23. U ovom trenutku Klub ima preko 12.400 korisnika sezonske pretplate, što je više od jedne trećine kapaciteta stadiona. 

Kupnjom polusezonske pretplate osiguravate sebi mjesto za utakmice SuperSport HNL te utakmice SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa (osim finala) koje se u organizaciji HNK Hajduk Split održavaju na Poljudu, u natjecateljskoj sezoni 2022/23.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. ožujak 2023 08:06