StoryEditor
Hajdukbijeli u postirama

Stoperski tandem Hajduka u reprezentativnim akcijama, Simić za Češku, Ismajli za Albaniju

Piše S. A.
9. listopada 2019. - 11:17

Hajduk je od jučer na Braču u Postirama, u hotelu Lipa, podigao je svoju bazu izmješten iz Poljuda zbog dolaska reprezentacije. 
Trener “bijelih” Damir Burić, koji podsjetimo jaše na čelu kolone, poveo je hajdukovce na mini-ciklus u mir i odlične uvjete. Kako bi rekao Burić “idemo tamo gdje se najviše vole”. U Postirama su do subote.

Hajduk je ostao bez još jednog igrača, aktiviran je poziv u češku reprezentaciju stoperu Stefanu Simiću, umjesto na svome Braču eto ga u svome – Pragu, čekaju ga dvoboji protiv Engleske i Sjeverne Irske. Zanimljivo i napeto sve i da “Simke” ni ne uđe u igru.

I drugi član stoperskog tandema koji igra sve bolje, Ardian Ismajli, obuzet je reprezentativnom akcijom. Na drugom kraju Europe, stalan je u kadru Edoarda Reje u izabranoj selekciji Albanije, čekaju ga Turska i Moldavija.

U reprezentaciji “do 21” oba su lijeva braniča, David Čolina i Ivan Dolček, ali i zadnji vezni Darko Nejašmić. Mario Vušković pripada reprezentativnoj grupi “do 19”, a da bi “bijeli” u Postirama ovih nekoliko dana imali potpune treninge, iz druge momčadi na popunu su došli obrambeni igrači stoper Stipe Radić i Vicko Ševelj kojeg najčešće koriste na lijevom beku.

Dok je Hajduk na Braču sve do subote, selekcije Akademije “bijelih” trenirat će u Vranjicu i po Marjanu, Hajduk je zamrznuo mnoge aktivnosti sve do subote. 

#HAJDUK

Izdvojeno

05. srpanj 2020 01:16