StoryEditor
Hajduktužna večer

Stefan Simić: Ovo je veliko razočaranje. Utučeni smo, od jutra moramo raditi na tome da se greške koje smo napravili više ne ponavljaju

Piše S.A.
17. listopada 2021. - 22:48

Za Hajdukova stopera Stefana Simića nema dileme što je uzrok porazu splitskih, ovaj put "crveno-plavih" u Šibeniku. Neefikasnost. Krajnja jalovost.

Simić je bio pred mikrofonima Hajdukove PR službe izjavio:

Ovo je veliko razočaranje. Utučeni smo... Mi nismo bili efikasni, imali smo puno šansi, ali lopta nije htjela u gol. Puno smo promašivali, a Šibenik je skoro sve svoje šanse iskoristio.

Bilo je puno izostanaka u redovima Hajduka, od Livaje, preko obnovljene ozljede Krovinovića zarana u utakmici na Šubićevcu, sve do Mlakara koji je otpao u zadnji čas za putovanje u Šibenik. Simić to ne uzima kao alibi:

-  Ne želim uzeti za alibi to što nam je nedostajalo nekoliko igrača. Bili smo neefikasni, a to što smo griješili već od jutra moramo raditi na tome da se greške koje smo napravili ovdje u Šibeniku više ne ponavljaju. Idemo pobijediti Goricu. Samo na to moramo misliti - rekao je pouzdani stoper Hajduka Stefan Simić.

item - id = 1135787
related id = 0 -> 1147448
related id = 1 -> 1147443
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2021 22:38