StoryEditorOCM
HajdukRabuzinovo sunce

Sretni igrači Hajduka nisu skrivali svoje želje: ‘Nećemo se lagati, svi mi sanjamo titulu‘

Piše Sport SD
24. svibnja 2023. - 21:38

Hajduk je obranio Kup, nije to igra bila za pamćenje, ali je činjenica da su Splićani bili dominantniji, puno bolji i da je samo bilo pitanje kada će pasti šibenska obrana. A sredio je Dario Melnjaka, stručnjak za Kup, lani je u finalu zabio dva, sada je otključao obranu „narančastih“.

Dobro smo igrali i dominirali, Šibenik je bio zatvoren, kako smo i očekivali. Opet je lopta došla do mene, eto, nitko sretniji. Bilo je točno kako smo očekivali. Morali smo paziti da ne dobijemo neki gol iz kontre – rekao je Dario Melnjak i dodao uz pohvalu navijačima:

Mi živimo za ovo slavlje, za ovo navijanje.

Filip Krovinović je odigrao značajnu rolu kao playmaker iz sjene, držao je momčad u sredini kompaktnu i dirigirao tempo igre.

Kroz par dana još nećemo biti svjesni što smo napravili. Čestitam svojim suigračima i našim navijačima. Nadam se da će nas nastaviti pratiti jer mi živimo za njih, a oni za nas. Šibeniku želim sreću sljedeće sezone. Dobra su, respektabilna momčad, ali mi znamo kakve igrače imamo i što možemo – kazao je Krovinović.

O samom dvoboju i planovima bio je vrlo konretan, Kup je osvojen, ali svi razmišljaju o tituli

Kontrolirali smo utakmicu. Čeka nas velika fešta u zadnjem kolu, moramo odigrati dobru utakmicu i oprostiti se od sezone pobjedom. Nećemo se lagati, svi mi sanjamo titulu. Nadam se da će se ostvariti već sljedeće sezone. Na nama je da radimo, da budemo ponizni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 16:04